Juventus tog ny sejr

Juventus cementerede sin position som nummer et i Serie A, da de vandt 3-0 over Chievo.

Juventus har som vanligt været i særklasse denne sæson, og hvis de kunne vinde aftenens hjemmekamp mod Chievo, kunne de øge afstanden ned til Napoli til ni point.

Planmæssigt startede det da også ud for Juventus, da Douglas Costa sendte hjemmeholdet i front efter 13 minutters spil.

Lige inden pausetid fik Juventus banket endnu en bold i kassen, da Emre Can scorede til 2-0.

Otte minutter inde i anden halvleg kunne det være blevet til 3-0 for Juventus, som fik straffespark, men det brændte Cristiano Ronaldo.

Målet til 3-0 kom dog kort før tid af Daniele Rugani. Det blev kampens slutresultat.

Sejren betyder, at Juventus har 56 ud af 60 mulige point. Napoli, som er nærmest forfølger, har 47 point.