2016-03-18 10:30
Foto: Matthias Schrader/Polfoto

Ifølge italienske medier skal Juventus-manager Massimiliano Allegri være på vej mod en forlængelse af sin aftale med de italienske mestre Juventus.

Den italienske klub Juventus røg onsdag ud af Champions League, da klubben efter forlænget spilletid mod Bayern München tabte samlet med 4-6, og således skiftes fokus nu 100 procent til den italienske Serie A.

På managerposten sidder Massimiliano Allegri, og der har været tvivl om, hvorvidt han fremover også ville sidde som Juventus-manager, og nu ser det ud til, at han har besluttet sig for at blive i den italienske storklub, der er på jagt efter sin femte Serie A-titel i træk.

En Allegri-forlængelse med Juventus er ifølge italienske medier på vej mod en forlængelse, og det skal være så tæt på, at Juve-managerens forlængelse offentliggøres i begyndelsen af næste uge. Også målmand Gigi Buffon kan være på vej til at forlænge.

Allegri har været sat i forbindelse med et skifte til engelske klubber - såsom Chelsea - men det ser ud til, at han bliver hos 'Den Gamle Dame', hvor han har haft stor succes, siden han afløste Antonio Conte i sommeren 2014.

SENESTE NYT...
OP | NED