Kjær henter tredje sejr ud af tre mulige i Milan-trøjen

Simon Kjær har tydeligt en god effekt på Milan-holdet, som kun har vundet med danskeren på holdet.

Siden Simon Kjær er kommet til AC Milan på en lejeaftale har klubben ikke oplevet andet end sejre, og fredag aften blev det til tre på stribe for den danske landsholdsanfører, da Milan vandt med 1-0 på udebane over Brescia.

Her var det et opgør, hvor Milan måtte helt hen til anden halvleg, inden de fik bolden i kassen i et opgør, hvor Zlatan Ibrahimovic blandt andet godt kunne have scoret i første halvleg, men ikke gjorde det.

I stedet var det kroatiske Ante Rebic, som sørgede for målet til 1-0, da han fik suget en løs bold til sig inde omkring det lille felt foran Brescia-målet, og her fik han drejet bolden i netmaskerne til Milan-føring.

Simon Kjær spillede hele kampen for Milan i en kamp, hvor danskeren fik sig et gult kort efter bare to minutter af kampen, da han ramte en modstander med en albue. Det er endvidere hans første gule kort efter skiftet til de syvdobbelte Champions League-vindere.

Kjær selv har på det seneste ikke lagt skjul på, at han er faldet godt til i klubben, som han i flere omgange har været på vej til. Denne gang er det på en lejeaftale fra Sevilla, som kan blive til en permanent aftale til sommer.

Sejren betyder, at Milan midlertidig er på sjettepladsen i Serie A, inden resten af rækkens hold spiller i weekenden.

Næste opgave for Simon Kjær og Milan er mod Preben Elkjærs gamle klub, Verona.