• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Kjær om Atalanta-skifte: En af de mest hektiske weekender i min karriere

Simon Kjær var egentlig afsted med familien til et par afstressende dage, men sådan skulle det ikke gå i weekenden før transfervinduet lukkede.

Af Oliver Okstrøm

Inden den seneste weekend havde den danske landsholdsanfører Simon Kjær var intet på plads, og det lignede, at han skulle have endnu en sæson i spanske Sevilla. I stedet blev det til et skifte til italienske Atalanta, der spiller med i Champions League i denne sæson.

I et blogindlæg fortæller Kjær om, hvordan han oplevede skiftet. Det sker på Nordicbets hjemmeside.

- Man kan roligt sige, at jeg fik en anden weekend, end jeg havde forventet - og en af de mest hektiske weekender i min karriere. Som de fleste fodboldfolk nok har hørt, så er jeg blevet udlejet for hele sæsonen fra Sevilla til Atalanta Bergamo, og det var der intet, der tydede på, da jeg stod op lørdag morgen, skriver Simon Kjær.

I stedet havde han taget med familien til Cadiz, hvor planen var ren afslapning, men i stedet for ingen stress, så ringede telefonen med agent Mikkel Beck i den anden ende, som havde et tilbud fra Atalanta.

Det udviklede sig til en af de mest hektiske weekender i Simon Kjærs karriere, fortæller han med sine 10 år i udlandet.

Endvidere peger han på, at skiftet til Atalanta er en god sportslig mulighed for ham, ligesom Simon Kjær slår fast, at et skifte til Italien er ligesom at komme hjem. Det skabte en vild weekend, som altså endte med en tur til Bergamo-klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus