• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Landstræner: Svensk stortalent minder om Arjen Robben

Foto: Getty Images

Sveriges landstræner sammenligner stortalentet med den tidligere Bayern München-stjerne.

Af Victor Risager

Der var ikke mange, der kendte til Dejan Kulusevski inden den indeværende sæson, men den svenske kantspiller har fået et stort gennembrud i italienske Parma.

Den kun 19-årige svensker har imponeret med fem mål og syv oplæg på 23 kampe i Serie A for Parma, og samtidig har fik Dejan Kulusevski også debut på Sveriges landsholds. Her er det fortsat kun blevet til en optræden, men landstræner Janne Andersson ser et stort potentiale i stortalentet og sammenligner ham med en tidligere Bayern München-stjerne.

Læs også:Avis: Gianluigi Buffon tager endnu et år i Juventus

- Med den hastighed, boldkontrol og hans evne til at score, minder han lidt om Arjen Robben, fortæller Janne Andersson til italienske Gazzetta Dello Sport. 

Men mens Arjen Robben var udpræget kantspiller i sin aktive karriere, har Kulusevski også spillet angriber og offensiv midtbanespiller i Parma. Det er også noget, der glæder landstræneren.

Læs også:Agent: Radu bliver i Inter i næste sæson

- Det glæder man sig altid over som træner. Det vil være interessant at følge hans udvikling. Lige nu synes jeg med hans hastighed, at kanten er perfekt, siger Janne Andersson.

Dejan Kulusevski skifter til sommer til Juventus. Den italienske storklub købte ham således i januar fra Atalanta, der har udlejet ham til Parma i denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020