• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Lazio-præsident klar med ny kontrakt og muligt job efter karrieren til Lucas

Lazio-præsident klar med ny kontrakt og muligt job efter karrieren til Lucas
Foto: Getty Images

Lucas Leiva kan stå foran en kontraktforlængelse med Lazio efter at have fået en imponerende start i klubben. Samtidig kan der også være en rolle til brasilianeren i klubben, når han engang stiller støvlerne på hylden.

Af Morten Jørgensen

Det var en klog beslutning, som Lucas Leiva foretog sidste sommer.

Den 31-årige brasilianer valgte at skifte Liverpool ud med Lazio, og skiftet til den italienske klub blev omgående en succes. Ikke nok med at han fik fast spilletid på midtbanen, så blev han pludselig også en spiller, som kunne bidrage med mål og assists.

Hele 11 gange var den defensive midtbanespiller involveret i mål for Lazio sidste sæson, og klubben er så tilfredse med ham, at der nu kan være en ny kontrakt på vej i brasilianerens retning.

Ifølge lokalavisen, Il Messaggero, vil Lazios præsident, Claudio Lotito, personligt tilbyde Lucas Leiva en kontraktforlængelse. Samtidig har Lazio-præsidenten også et tilbud klar om et job i klubben, når den 31-årige midtbanespiller på et tidspunkt vælger at indstille sin karriere.

Lucas Leivas nuværende kontrakt med Lazio løber frem til sommeren 2020, og han har tidligere luftet muligheden for at slutte karrieren i sin barndomsklub, Gremio.

Superliga

Mere Superliga

Fokus