• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Bye Marboe

Lazio-præsident vil ikke stå i vejen for Milinkovic-Savic

Lazio er klar til at sælge Sergej Milinkovic-Savic, hvis man modtager det rigtige bud, fastslår Lazios præsident.

Af Mads Bye Marboe

Sergej Milinkovic-Savic var sidste sommer en af de mest ombejlede spillere i hele Europa ovenpå en suveræn sæson i Lazio.

I den forgangne sæson formåede den store midtbanespiller ikke at ramme samme høje nveau, hvorfor interessen for serberen ikke længere er den samme.

Klubber som Manchester United, Chelsea og PSG sættes dog stadig i forbindelse med Milinkovic-Savic, og modtager Lazio et bud af rette størrelse, er klubben villig til at slippe profilen. Det siger præsident Claudio Lotito.

- Det vigtigste er, at vi har opbygget en klub, som ikke længere bare er et springbræt til større ting, men som spillere drømmer om at spille for, indleder han over for Sky Sports Italia og fortsætter:

- Sidste år kæmpede jeg hårdt for at holde på Milinkovic-Savic. I denne sæson har jeg færre våben at trække frem, hvis situationen opstår igen. Det betyder ikke, at klubben aktivt vil forsøge at sælge ham, men Milinkovic-Savic har personlige ambitioner om at komme til en større klub, hvilket er helt fair, så vi vil ikke klippe hans vinger af.

- Vi forstår, at det er vigtigt at skifte til en af de største klubber i verden, men en spiller har et prisskilt, når han er til salg, og transfermarkedet dikteres af handlinger - ikke ord. Når vi modtager en konkret henvendelse, vil vi kigge på, om det tilfredsstiller klubben, og så vil vi tage en beslutning.

Den italienske hovedstadsklub kræver angiveligt minimum 600 millioner kroner for landsholdsspilleren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus