• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Lazio-topscorer: Inzaghi-farvel vil gøre ondt

Foto: Getty Images

Simone Inzaghi er en af topkandidaterne til den ledige post som Juventus-træner, men står det til Lazio-topscorer Immobile bliver Lazio-træneren hvor han er.

Af Nicklas Grodt Degn

Mens Juventus officielt har meldt ud, at de italienske mestres træner Massimiliano Allegri stopper i klubben, er gætterierne om den kommende træner for de zebrastribede i fuld gang.

Foreløbigt er Chelsea-træner Maurizio Sarri og Lazio-træner Simone Inzaghi stukket af fra resten af feltet og er favoritter til at overtage tøjlerne hos de italienske mestre. Men det står det til Lazio-topscorer Ciro Immobile skal Inzaghi ingen steder.

- Jeg har et særligt bånd til Simone Inzaghi og det vil gøre ondt, hvis han siger farvel, men jeg kan ikke sige noget om ham og Juventus, siger Immobile til Sky Sport Italia.

43-årige Inzaghi har stået i spidsen for Lazio siden 2016 og nåede for to uger siden sin hidtil største triumf i trænerkarrieren, da Lazio og Inzaghi vandt den italienske Coppa Italia.

- Lazio er som en familie og selvfølgelig vil vi gerne fortsætte med at blive trænet af ham, men han og klubben må træffe sine egne beslutninger, siger Immobile.

29-årige Immobile har selv en fortid i Juventus.

Superliga

Mere Superliga

Fokus