Nykøbing FC henter svensker i Oklahoma City
2016-02-11 22:33

Lazio så ud til at miste kontrollen, da de førte med tre, men til sidst sikrede de sejren og fik de tre points.

Lazio og Verona tog torsdag hul på 25. spillerunde af Serie A, da de to mandskaber mødtes i Rom. Hjemmeholdet var klare favoritter mod rækkens absolutte bundprop, men selvom de var foran med tre, blev kampen en større udfordring end som så. 

Første halvleg var gået ganske smertefrit for kampens gæster - i hvert fald lige indtil Alessandro Matri gjorde det til 1-0 efter præcis 45 minutter. 

I anden halvleg udbyggede Lazio dog hurtigt. Først Stefano Mauri og så Felipe Anderson gjorde det til henholdsvis 2- og 3-0. Dermed så kampen tabt ud for nummer sjok i Serie A. 

Pluseligt kom Verona dog ind i en god rytme, og tre minutter efter Andersons 3-0-mål scorede Verona til 3-1, og kun syv minutter senere sendte Luca Toni lidt spænding ind i opgøret ved at gøre det til 3-2. 

Balde Keita var dog ikke med på Luca Tonis sene lege, og derfor lukkede han og slukkede for opgøret ved at score til 4-2 i det 82. minut. Som om det ikke var nok, så scorede Andrea Candreva, der fem minutter forinden var blevet skiftet ind, på et straffespark til slutresultatet, 5-2. 

Sejren sender Lazio op på en midlertidig syvendeplads, mens Verona cementeres på 20. pladsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?