Lukas Lerager gav Juventus deres første Serie A-nederlag denne sæson

Juventus er ikke længere ubesejrede i Serie A, da de løb ind med Genoa med Lukas Lerager på midtbanen.

28 kampe. Så langt tid skulle der gå i denne sæsons Serie A, inden Juventus fik deres første nederlag. Det kom, da Torino-klubben mødte Genoa, der havde den danske landsholdsspiller Lukas Lerager med i hele kampen.

Her blev det til en 2-0-sejr til Genoa, som ligger midt i tabellen i den bedste italienske række.

Juventus havde til kampen valgt at give Cristiano Ronaldo en pause, mens flere andre vante startere som Giorgio Chiellini, Wojciech Szczesny og Blaise Matuidi sad udenfor. Dog var det et særdeles slagkraftigt mandskab, som Max Allegri havde på banen.

Dybala havde da også bolden i kassen, men det blev annulleret efter gennemsyn ved VAR, hvor man kunne se, at Emre Can forinden var offside. Genoa havde endvidere modstand fra VAR, da de fik afblæst et straffespark efter et ekstra kig på videoen.

I anden halvleg var der dog intet, som VAR kunne sige, da den tidligere Juventus-spiller Stefano Stuaro sendte bolden i kassen til 1-0 efter 72 minutters spil. Ni minutter senere sørgede Serie A-veteranen Goran Pandev for, at det blev 2-0, og så var opgøret lukket.

Nederlaget betyder, at Juventus er 18 point foran Napoli på andenpladsen, som nu kan hente lidt ind på dem, når de møder Udinese.