• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Lyon-angriber: Jeg vil til Juventus

Lyon-angriber: Jeg vil til Juventus
Illustration

Lyons Alexandre Lacazette frier åbenlyst til Juventus.

Af Ole Hoffskov

14 mål i 31 kampe er det blevet til for Lyon-angriberen Alexandre Lacazette i denne sæson, og det alene er bevis nok på, at den 22-årige franskmand er klar til en større liga end den hjemlige. Den er der imidlertid også flere klubber udenfor Frankrigs grænser, der har luret.

Især har Lacazette været sat i forbindelse med et skifte til Juventus, og angriberen lægger ikke skjul på, at han gerne bliver en gammel dame efter denne sæson.

- Juventus er den mest fremgangsrige klub i italiensk fodbold. Så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke vil spille for dem. Jeg er tiltrukket af de store klubber og vil gerne til udlandet, siger Alexandre Lacazette til Tuttosport og tilføjer:

- Men lige nu tænker jeg udelukkende på at lave mål for Lyon, og i morgen er det mit job at lave mål mod Juventus, siger angriberen med henvisning til opgøret mod Juve i Europa League.

Alexandre Lacazettes 14 ligamål rækker til en delt andenplads på topscorerlisten i Lique 1 med Edison Cavani. Begge er langt fra Zlatan Ibrahimovic, der har fundet vej til netmaskerne 25 gange.

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Mere Superliga

Fokus