Målmaskinen Ronaldo fortsatte, da Juventus sendte Roma ud af Coppa Italia

Ronaldo bidrog med en enkelt scoring, da Juventus slog Roma med 3-1 onsdag aften.

Juventus tog onsdag aften imod Roma i Coppa Italia-kvartfinalen.

Hjemmeholdet havde stjerneangriberen, Cristiano Ronaldo, med fra start, og det skulle hurtigt vise sig at være en god idé.

Portugiseren bragte nemlig hjemmeholdet foran efter 26 minutters spil på oplæg fra Gonzalo Higuain.

1-0-målet satte for alvor gang i Juventus-mandskabet, der i det 38. minut udbyggede føringen til 2-0 på mål af Rodrigo Bentancur, inden Leonardo Bonucci også ville lege med og gjorde det til 3-0 lige inden pausefløjt.

Dermed gik gæsterne ind til anden halvleg med et meget svært udgangspunkt.

Hjemmeholdets keeper gav dem dog en anelse tro på tingene, da han efter fem minutters spil lavede et selvmål, som betød, at Roma fik reduceret til 3-1. Selvmålet var dog ligeså meget Cengiz Unders fortjeneste, da han bankede bolden op på overliggeren, hvorefter den ramte Buffons ryg og trillede i mål.

Resten af kampen forsøgte Roma at presse på, men Juventus' formåede at holde stand, og dermed trak de sig sejrrigt ud af opgøret.

Det betyder, at Roma nu er ude af Coppa Italia, mens Juventus er klar til semifinalerne.