Diego Maradona fortæller, at han tror, Napoli kan få et godt år, men der er særligt én konkurrent, der kan gøre livet surt for Partenopei: Juventus.

I Napoli er der ekstase. Partenopei er godt kørende, og det smitter af i byen, der lever og ånder for det lokale fodboldhold. Men lige så meget, napolitanerne elsker deres hold, lige så meget hader de Juventus. Og det er da netop Bianconeri, som Higuain og kompagni skal duellere med om mesterskabet, som det ser ud lige nu. Napoli har 50 point efter 22 kampe, mens Den gamle dame har skrabet 48 point sammen i lige så mange Serie A-opgør. Fiorentina er nærmeste forfølger med 42 point. 

Spørger man klublegenden over dem alle i Napoli Diego Maradona, er det da netop Juventus, der kan gøre livet surt for syditalienerne i denne sæson.

- Om det er Napolis år? Ja, det er det rigtige år for Napoli at vinde mesterskabet, fordi de spiller rigtig godt, samtidig med at Higuain scorer en masse mål. Men problemet for Napoli hedder Juventus. De vinder hele tiden. Og hvis de fortsætter med at vinde, bliver det svært for Azzurri, siger Maradona til Gazzetta dello Sport. 

Netop Napoli og Juventus mødes om 11 dage på Juventus Stadium i et brag af et opgør i den italienske Serie A.

SENESTE NYT...
OP | NED