• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Medie: Balotelli vender hjem til sin barndomsby

Foto: Getty Images

Meget tyder på, at Mario Balotelli vender hjem til Italien og en by, der står ham nært, men som han endnu ikke har repræsenteret på Serie A-niveau.

Af Nicklas Grodt Degn

Den tidligere italienske landsholdsangriber Mario Balotelli har stået uden klub siden 1. juli, og selvom han er blevet rygtet til alt fra mange steder i Europa til Flamengo i Brasilien, ser det nu ud til, at han vender tilbage til der, hvor det hele startede.

Ifølge den italienske journalist Gianluca Di Marzio, der er blandt de absolute mest betroede og anerkendte, når det kommer til at dække transfers, er Mario Balotelli kun meget få detaljer fra at skifte til Serie A-oprykkerne Brescia.

Den norditalienske klub ventes allerede at kunne præsentere Balotelli allerede onsdag eller torsdag. Ifølge Di Marzio skriver han under på en tre år lang aftale med en årsløn efter skat på 7,5 millioner kroner, men mulighed for at ramme 22,5 millioner med diverse bonusser.

Skiftet vil i så fald være et gensyn med barndomsbyen. Mario Balotelli er født i Palermo på Sicilien, men opvokset i Brescia, der ligger mellem Milano og Verona. Han fik sin seniordebut for Brescia-klubben Lumezzane i Serie C inden han som 16-årige skiftede til Inter i 2006. Han var seneste på kontrakt i hjemlandet i 2015/2016 i AC Milan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus