• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Medie: Diego Godin er klar til at skrive under med Inter

Foto: Getty Images

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport, så er det spørgsmål om tid, før Diego Godin skriver under på en kontrakt med Inter Milan.

Af Sylvester Guldberg Røn

Tidligere på ugen blev det officielt, at Atletico Madrids uruguayanske kaptajn Diego Godin er fortid i klubben, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer. 

Godin har længe været rygtet til Inter i Italien, og nu forlyder det fra det italienske medie Corriere dello Sport, at Diego Godin er klar til at sætte sin signatur på en kontrakt med klubben. De to parter har eftersigende fundet hinanden, og Godin kan se frem til en årsløn på cirka 7 mio. euro. 

Diego Godin vil dog først og fremmest slutte godt af i Atletico: 

- I disse dage er jeg mere nervøs, inden jeg har været før nogen kamp nogensinde. Det er mine sidste dage i Atletico, der er mere end blot en klub for mig. Det er blevet min familie, mit hjem og hele mit liv, siger Diego Godin ifølge Football Espana. 

Diego Godin har spillet i Atletico Madrid siden sommeren 2010

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.