• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Medie: Juve undgår USA efter voldtægtsanklager mod Ronaldo

Juventus tager ikke til USA i sommerens pre-season, fordi de er bange for, at Cristiano Ronaldo vil blive tilbageholdt. Det skriver The New York Times.

Af Sylvester Guldberg Røn

Cristiano Ronaldo var inden nytår ude i lidt af et stormvejr, da han blev anklaget for voldtægt af den amerikanske kvinde Kathryn Mayorga. Den portugisiske stjerne har hele tiden afvist alle anklager. 

Det er heller ikke blevet til hverken sigtelser eller anholdelser, men nu det lader til, at det alligevel får betydning for Cristiano Ronaldo, og i særdeleshed hans klub Juventus. 

The New York Times skriver nemlig, at Juventus har fravalgt USA som destination for holdets pre-season til sommer, fordi de er bange for, at Cristiano Ronaldo vil være udsat for øget kontrol eller i værste fald tilbageholdelse. 

Juventus har i de seneste sæsoner deltaget i træningsturneringen International Champions Cup i USA, men mediet skriver, at Juventus i år vil deltage i den tilsvarende turnering i Singapore og Kina i stedet. 

En talsmand for klubben afviser, at grunden til fravalget skulle være anklagerne mod Cristiano Ronaldo. Han siger i stedet, at det fuldstændigt normalt for store europæiske at søge mod Asien i disse år. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus