• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Medie: Juventus vil hente to profiler til Maurizio Sarri

Juventus vil hente to profiler til den nye cheftræner Maurizio Sarri denne sommer, meddeler Sky Italia.

Af Victor Risager

Søndag eftermiddag blev det endegyldigt bekræftet, at Maurizio Sarri forlader Chelsea og fremover skal være manden, der skal stå i spidsen for Juventus.

Nu når cheftræneren er på plads, kan Juventus vende blikket mod transfermarkedet, og her er de angiveligt ude efter to store profiler, der skal forstærke Maurizio Sarris mandskab.

Læs også: Officielt: Chelsea tager afsked med Maurizio Sarri - bliver træner i Juventus

Juventus’ sportsdirektør, Fabio Paratici, arbejder således på at hente Manchester Uniteds Paul Pogba og Fiorentinas Federico Chiesa til klubben. Det erfarer Sky Italia ifølge Calciomercato.

Paul Pogba har tidligere været i Juventus, men har i de seneste tre sæsoner været hos Manchester United. Søndag afslørede han imidlertid, at han måske er klar på en ny udfordring.

Federico Chiesa er i øjeblikket med Italien til U21-EM og spiller på klubplan for Fiorentina, hvor han i en alder af 21 år har udviklet sig til en af klubbens helt store profiler. Over de to seneste sæsoner har han scoret 12 mål og lagt op til 16 på 73 Serie A-kampe for La Viola.

Juventus har vundet Serie A i de seneste otte sæsoner, og den stime skal de to altså måske hjælpe Maurizio Sarri og kompagni med at forlænge. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus