• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Medie: Napoli går med til at betale fuld pris for Ospina

David Ospina ser ud til at være blevet købt fri af kontrakten med Arsenal, og Napoli betaler fuld pris for målmanden.

Af Morten Jørgensen

Gennem det seneste år har David Ospina været udlejet fra Arsenal til Napoli, hvor den colombianske landsholdsspiller har fået en del spilletid, og derfor har den italienske topklub også ønsket at veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.

I forbindelse med lejeaftalens indgåelse fik de to klubber aftalt en købsoption på 30 millioner kroner, men Napoli har i de seneste uger angiveligt forsøgt at forhandle prisen længere ned.

Arsenal ser dog ud til at have stået fast, og det lader nu til at have båret frugt. Ifølge gianlucadimarzio.com har Napoli nu indvilget i at betale 30 millioner kroner for David Ospina, og mediet erfarer, at aftalen mellem klubberne er på plads.

Dermed venter der blot en officiel udmelding fra klubberne, inden David Ospina kan vinke endegyldigt farvel til Arsenal efter nogle svære år i den engelske klub, hvor han aldrig formåede at etablere sig som førstevalg.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus