• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kristian Porse

Medie: Napoli og Atlético Madrid kæmper om Real-spiller

Ifølge Football Italia er flere italienske medier sikre på, at James Rodriguez skifter til Napoli, mens de columbianske medier skriver, at han er vej til Atlético Madrid.

Af Kristian Porse

Efter to sæsoner på leje i FC Bayern München er James Rodriguez vendt hjem til Real Madrid, hvor han stadigvæk har to år tilbage af sin kontrakt. 

Columbianeren forventes dog ikke at blive i Real Madrid særlig længe. Football Italia skriver i hvert fald, at flere italienske medier føler sig sikre på, at den offensive midtbanespiller skifter til Napoli inden længe. 

De columbianske medier er dog ikke enige i den påstand. Football Italia skriver nemlig, at medierne i James' hjemland sætter ham i forbindelse med hans nuværende klubs byrivaler fra Atlético Madrid. 

Football Italia skriver yderligere, at forhandlingerne mellem Napoli og Real Madrid skulle være komplicerede, da prisen på 42 millioner euro kan fordeles på forskellige måder, og her er klubberne eftersigende uenige om, hvilken model der er bedst. 

27-årige James Rodriguez var for nyligt aktuel ved Copa America, hvor han sammen med Columbia nåede til kvartfinalerne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.