• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Sloth

Medie: Real Madrid og Napoli enige om colombiansk stjerne

Ifølge Corriere Dello Sport er Real Madrid, Napoli og James Rodríguez blevet enige om en handel, der sender colombianeren til Serie A-klubben

Af Mikkel Sloth

James Rodríguez ser endelig ud til at få fremtiden på plads. Colombianeren meldes i hvert fald uhyre tæt på at skifte til den italienske klub Napoli denne sommer, hvor han bliver genforenet med sin tidligere træner, Carlo Ancelotti.

De to var senest sammen i Real Madrid, hvor det var netop Ancelotti, der hentede ham til klubben. Ancelotti blev siden fyret, og for James Rodríguez' vedkommende blev det allerede for to år siden gjort klar, at han ikke har en fremtid hos den spanske gigant.

Han blev i 2017 lejet ud til tyske Bayern München, dengang med Ancelotti som træner, som dog valgte ikke at udnytte sin købsoption på offensivspilleren. Derfor skulle James Rodríguez på klubjagt, og her ligner det, at Carlo Ancelotti for tredje gang tager ham under sine vinger.

Den italienske avis Corriere Dello Sport skriver i dag, at Real Madrid og Napoli er blevet enige om betingelserne for en handel. Napoli og James Rodríguez har efter sigende allerede forhandlet om de personlige forhold i kontrakten, og med prisen på plads er alle parter nu enige, og en offentliggørelse af handlen kan ifølge Corriere Dello Sport være ganske få timer væk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?