• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Sylvester Guldberg Røn

Medie: Rønnows rival skal afløse Olsen i Roma

Robin Olsen ser ud til at stå i en svær situation i AS Roma. Ifølge et stort italiensk medie, kan hans ulykke dog måske gavne Frederik Rønnow.

Af Sylvester Guldberg Røn

Robin Olsen tog inden denne sæson skiftet fra FC København til AS Roma, men den svenske landsholdskeeper har haft et blandet ophold indtil videre, hvor svingende resultater i klubben har sat sit præg på vurderingen af Olsen.

Olsen var udset som afløser for Alisson Becker, der tog turen til Liverpool, men i denne weekend, er det Olsen, der bliver afløst. Roma-træner Claudio Ranieri har nemlig udtalt, at 35-årige Antonio Mirante vogter buret for Roma i weekenden.

Og ifølge et stort italiensk medie, så bliver Robin Olsen til sommer afløst permanent. La Repubblica skriver således, at Roma fra næste sæson har tyske Kevin Trapp som sit hovedmål. Han er ejet af PSG, men er i denne sæson udlejet til Eintracht Frankfurt, hvor han holder danske Frederik Rønnow fra spilletid. 

Dermed kan det tyde på, at svenskerens ulykke i Rom, kan gavne danskeren i Frankfurt. Kevin Trapp har en lejeaftale med Frankfurt gældende for resten af sæsonen, men ifølge flere tyske medier er den udstyret med en købsoption. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus