• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kristian Porse

Medie: Tidligere FCK-keeper takker nej til portugisisk storklub

Foto: Getty Images

Ifølge Corriere dello Sport har Robin Olsen takket nej til et tilbud fra Benfica, der ønskede at hente målmanden, som er på klubjagt, eftersom spilletiden ser ud til at blive knap i Roma.

Af Kristian Porse

Robin Olsen var på alle danske fodboldfans læber, da han i sommeren 2018 skiftede fra FC København til AS Roma i en handel, der eftersigende indbragte de danske mestre 63 millioner kroner med mulighed for, at beløbet kunne stige til hele 93 millioner kroner. 

Den svenske keeper fik en god start i Roma, men gradvist som sæsonen skred frem, blev udfordringerne større og større for Olsen, der i foråret blev henvist til bænken. Denne sommer har svenskerens italienske arbejdsgiver så købt en ny keeper i form af spanske Pau Lopez, og derfor er udsigterne til fast spilletid meget lange for Robin Olsen. 

Derfor har han i sommerens transfervindue været på klubjagt, hvilket han stadigvæk er, da skiftet til Montpellier gik i vasken. Den franske klub endte med at hente Geronimo Rulli fra Real Sociedad, i stedet for den tidligere FCK-keeper hvis agent angiveligt krævede et for højt honorar. 

Heldigvis har der også været interesse for Robin Olsen fra det portugisiske, hvor både FC Porto og Benfica skulle være parate til at hente målmanden. Men nu skriver Corriere dello Sport, at den 29-årige målmand selv har takket nej til et skifte til Benfica. 

Dermed er Roma-keeperen altså stadigvæk at finde i den italienske hovedstadsklub, hvor han, som det ser ud nu, ikke kan se frem til fast spilletid. 

Robin Olsen har indtil den 2. september til at finde en ny klub. Herefter er sommerens transfervindue lukket. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus