Mestrene Inter ydmygede Damsgaard og Sampdoria

Inter fejrede klubbens mesterskab ved lørdag aften af besejre Sampdoria med hele 5-1.

Inter sikrede sig i sidste weekend det italienske mesterskab, men Milano-klubben hvilede ikke på laurbærrene, da Sampdoria, som i øvrigt startede med Mikkel Damsgaard på bænken, lørdag gæstede Giuseppe Meazza.

Der var nemlig spillet blot fire minutter, da Roberto Gagliardini havde bragt Inter i front. Ashley Young slog et fladt indlæg fra venstre, som Gagliardini kunne glide ind i, og Emil Audero kunne intet stille op i Sampdoria-buret.

Ti minutters tid senere var det lige ved at blive 2-0, da Achraf Hakimi sparkede snært forbi Sampdoria-målet efter en forryggende solotur fra egen banehalvdel.

2-0 blev det til gengæld efter 26 minutter ved Alexis Sánchez. Gagliardini drev bolden frem, og med en flot ydersideaflevering fik han spillet chileren fri. Han tog en enkelt berøring, og med en køling afslutning fordoblede Alexis føringen ved nærmeste stolpe.

35 minutter inde i opgøret var der scoret igen, og denne gang var det i den anden ende. Jakub Jankto slog et godt indlæg mod bagerste stolpe, hvor Antonio Candreva kom løbende og kunne afslutte.

Den tidligere Inter-spiller fik ingenlunde et godt træf på bolden, men Samir Handanovic kom underligt langsomt ned til den, hvorfor den lige nøjagtig nåede at snige sig over stregen.

Blot et minut senere var hjemmeholdet dog kommet på tavlen igen, da Alexis Sánchez fordoblede sin måltotal og styrede et indlæg fra Hakimi ind på flotteste vis.

Til anden halvegs start blev Mikkel Damsgaard sat på banen.

Han kunne efter kort tid se Andrea Ranocchia forsøge sig med et saksesparksforsøg tæt under mål, men Emil Audero var vågen og afværgede forsøget fra den store forsvarsspiller.

Efter 55 minutter blev Christian Eriksen taget fra banen.

Andrea Pinamonti blev også skiftet ind i samme ombæring, og han gjorde det til 4-1 bare seks minutter senere. Nicolo Barella chippede bolden over Sampdoria-forsvaret, og den unge angriber sparkede den konsekvent i nettet.

Det blev desuden til 5-1 kort efter, hvor Inter blev tildelt et straffespark. Lautaro Martinez tog sig af sparket fra ellevemeterpletten og gjorde det sikkert, selvom Audero gik til den rigtige side.

Scoringen blev dog kampens sidste, så det sluttede ved 5-1.