• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A nooteboom1

Mihajlovic: Gav ikke 17-årig debut, hvis jeg vidste, han ville redde straffe

Mihajlovic: Gav ikke 17-årig debut, hvis jeg vidste, han ville redde straffe
Foto: Antonio Calanni/Polfoto

Torino-træner Sinisa Mihajlovic fortæller, at han ikke ville have givet Gianluigi Donnarumma sin debut for et år siden i AC Milan, hvis serberen vidste, han i dag ville redde straffe mod Toro.

Af nooteboom1

For et år siden var Sinisa Mihajlovic træner i AC Milan. Serberen gav 25. oktober sidste år den på det tidspunkt blot 16-årige målmand Gianluigi Donnarumma sin debut for Rossoneri i en kamp mod Sassuolo, der blev vundet 2-1. 

I dag er Mihajlovic træner for Torino, som mødte netop AC Milan tidligere i aftes på San Siro. I kampens tillægstid stod det 3-2 til hjemmeholdet, men gæsterne fik straffespark. Det var Belotti klar til at tage. Uheldigvis for den 22-årige angriber brændte han. Donnarumma, som Mihajlovic gav debut, gjorde det onde ved angriberen og serberen på trænerbænken i Granata-lejren. 

Og Sinisa Mihajlovic fortæller, at han ikke ville have givet den 17-årige keeper debut for et år siden, hvis han vidste, han ville redde straffesparket her til aften mod Torino.

- Hvis jeg havde vidst, han ville have reddet det straffespark, ville jeg ikke have givet ham sin debut for, joker Mihajlovic til Sky Sport Italia. 

Torino møder i næste spillerunde Bologna på hjemmebanen Olimpico, mens AC Milan gæster Napoli på Stadio San Paolo.

Superliga

Mere Superliga

Fokus