2016-01-16 16:57
Foto: Antonio Calanni/Polfoto

Milan hænger stadig langt efter toppen i Serie A efter en række dyre køb i sommer. Træner Mihajlovic rygtes derfor fyret, men selv er han iskold overfor historierne.

Selvom rygterne svirrer omkring AC Milan om en trænerfyring, så er det ikke noget den nuværende træner Sinisa Mihajlovic lader sig gå på af. Den italienske sportsavis Tuttosport kunne ellers fredag fortælle, at fyringen er så godt som på plads. 

Samtidig skulle det også være på plads, hvem der tager over for den serbiske træner. Det drejer sig om den 67-årige trænerlegende Marcello Lippi, der både har vundet Champions League, italienske mesterskaber med Juventus og VM med Italien som træner.

Men det er altså ikke noget Mihajlovic tænker over. Det udtaler han til pressemødet frem mod Milans kamp mod Fiorentina.

- Jeg taler med præsidenten (Silvio Berlusconi red.) mindst én gang om ugen. Han er altid venlig og respektfuld overfor mig. Intet har ændret sig i vores forhold. Jeg er fuldstændig upåvirket af de rygter, der kører. Jeg har brede skuldre, og jeg gør mit arbejde, holder hovedet højt og forholder mig rolig, siger Sinisa Mihajlovic.

Han forklarer desuden, at han har fortalt sit hold, at de skal holde fokus på at spille fodbold.

- Pibekoncerten fra publikum hjælper os helt klart ikke, men drengene gør deres bedste, siger serberen.

Milan investerede kraftigt i sommer i nye spillere efter et par skuffende sæsoner. De er dog alligevel igen at finde på en ottendeplads i øjeblikket i Serie A med 12 point op til førstepladsen, som Napoli sidder på.
 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?