Milan fortsætter pointhøsten: Nu er de på tredjepladsen

Den italienske storklub AC Milan er ved at være tilbage på en acceptabel placering i Serie A for deres størrelse

AC Milan har i en årrække været udenfor toppen af den italienske Serie A, hvor man i stedet har måtte sigte efter at komme med i Europa League. Den tid ser dog ud til at være overstået nu.

Lørdag blev det til en sejr på 1-0 på hjemmebane over Sassuolo, som nok ikke lyder af meget, men de tre point betyder, at de nu rykker forbi lokalrivalerne fra Inter, så de nu indtager tredjepladsen i den bedste italienske række.

Sejrsmålet i kampen kom efter 35 minutters spil, hvor Sassuolos Lirola på meget uheldig vis fik styret et hjørnespark fra AC Milan i eget net. Begge hold havde siden forsøg på at få scoret flere mål, men det blev ikke til mere.

Samtidig gjorde målmand Consigli det ikke nemmere for Sassuolo i anden halvleg, hvor han først gik forkert af en høj bold, hvorefter han rev Milan-angriberen Piontek ned, så han ikke kunne nå frem til bolden og sparke den ind i det tomme mål.

Derfor måtte Sassuolo spille med 10 mand i næsten en halv time af kampen.

AC Milan må dog se langt efter både første- og andenpladsen i Serie A, hvor henholdsvis Juventus er 21 point foran Milan, mens Napoli har otte point ned Milano-klubben. De to klubber spiller desuden mod hinanden søndag.

Næste opgave for Milan er mod sidstepladsen, Chievo.