Milan fortsætter slingrekursen: Empoli snupper ét point

Det kunne sagtens være blevet til en Empoli-sejr, da Milan var på besøg hos dem. En skidt generalprøve for Milan, der møder Inter i næste runde.

AC Milan kunne med en sejr komme side om side med Roma på femtepladsen i den italienske Serie A. Dermed ville de kunne melde sig ind i topkampen efter flere sæsoner udenfor det helt fine selskab.

Det begyndte dog fint for Milan, der efter kun otte minutter kom foran, da Carlos Bacca scorede til 1-0, da en lang pasning fra Antonelli kom frem til den hurtige angriber, der kunne løbe alene ned mod Empoli-målet og score.

Føringen holdt dog kun indtil, der var spillet 32 minutter. Her kunne den tidligere Milan-spiller Saponara spille Zielinski fri i højresiden af feltet. Her kunne den fremadstormende angriber lægge bolden ind mellem benene på den blot 16-årige målmand Donnarumma.

Milan kom foran igen i anden halvlegs andet minut, da Bonaventura efter et par tilfældigheder i straffesparksfeltet kunne sparke bolden i mål. Men nok engang kunne Milan ikke holde føringen, da Maccarone efter en times spil af kampen kunne lægge en ripost fra Milan-målmanden i kassen.

Empoli var derefter det hold, som så ud til at kunne mest på banen, men kampen fik ingen vinder. Dermed må Milan indfinde sig med at være på sjettepladsen i den italienske liga inden runden søndag. I næste runde venter et af de helt store opgør i Italien, når Milan og Inter mødes.