2016-01-19 19:56
Foto: Antonio Calanni/Polfoto

Costacurta har fået nok af kritikken af Milan-træneren Sinisa Mihajlovic. I stedet retter han kritikken mod spillerne, som han mener underpræsterer for meget.

I Milan har man i de seneste år været i store problemer i forhold til resultaterne på banen. Det har betydet, at man har været placeret udenfor toppen i Serie A, og i denne sæson tegner det samme billede sig.

Den tidligere forsvarslegende i klubben, Alessandro Costacurta har i et interview med La Gazzetta dello Sport åbnet op for, hvordan han ser på problemerne. Mens mange peger på ledelsen og træneren Sinisa Mihajlovic, så kigger Costacurta mere på spillerne som syndebukken.

- Jeg ville være mere vred på spillerne, som bare kunne spille, som de gjorde for to måneder siden. Det er dem, der har været under standard. Det kan ikke være Galliani eller Mihajlovic' fejl. Der er brug for tid til sådan et projekt. Også selvom der allerede er gået noget, siger Milan-legenden.

Han peger desuden også på, at Milan i denne sæson godt kan glemme alt om, at komme op i toppen.

- Napoli, Juventus, Roma og Inter er stækere. Det er kun Roma, der har været dårlige efter mentalitetsproblemer. Femtepladsen er mest realistisk, og så skal de ellers holde fast i projektet med at købe unge spillere og italienere til truppen. Med to profiler mere kan de være klar til podiet i næste sæson, lyder det fra Costacurta.

Milan er i øjeblikket på sjettepladsen i Serie A med 12 point op til Napoli på førstepladsen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?