• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Milan nærmer sig AFCON-profil med Arsenal-fortid

Foto: Getty Images

AC Milan er tæt på at sikre sig forstærkning til midtbanen i form af en af profilerne ved den igangværende slutrunde i Afrika. Det kan endda ende i en dobbelthandel.

Af Nicklas Grodt Degn

Godt nok er AC Milan blevet udelukket fra europæisk deltagelse i den kommende sæson, men det betyder ikke, at der ikke skal hentes forstærkninger. For tiden kigger den europæiske storklub mod en Serie A-oprykker og nu nærmer der sig en handel.

Den anerkendte italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio skriver, at Milan er meget interesserede i algeriske Ismaël Bennacer fra Empoli. Så meget, at Empoli og Milan allerede har holdt et givtigt møde og at en transfer kan være på vej. Også selvom Bennacer for tiden er i Egypten, hvor han deltager ved Africa Cup of Nations med Algeriet. Med pæn succes endda. Bennacer blev nemlig kåret til gruppespillets bedste spiller.

Og ikke nok med det, så kan en dobbelthandel være på tale. Milan har gennem et stykke tid også været tæt på Bennacers holdkammerat i Empoli, Rade Krunic.

21-årige Ismaël Bennacer er født i Frankrig, men har valgt at repræsentere Algeriet i landsholdsregi. Han har en fortid i Arsenal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus