Milan napper stærk udesejr over Roma

Der er kamp om pladserne i toppen af Serie A, og Milan nappede søndag aften tre vigtige point mod Roma på Olimpico i den italienske hovedstad.

AC Milan har ikke tabt en kamp siden lillejuleaften, og de begynder efterhånden at ligne et rigtigt godt bud på et hold, der som mininum kommer til at spille med i Europa League igen i den kommende sæson.

Søndag tog Milano-klubben en flot sejr på 2-0 over Roma på udebane, som netop ligger på den direkte plads i gruppespillet af Europa League. Nu er Milan seks point efter hovedstadsklubben, men ligger side om side med Sampdoria i kampen om pladsen, der giver en plads i kvalifikationen til turneringen.

Sejren blev grundlagt efter 48 minutter, da Milans unge talent Patrick Cutrone kunne score efter oplæg fra Suso, der lagde bolden ind i feltet fra højresiden. Herefter sendte Cutrone bolden videre i mål efter en teknisk finesse.

2-0-målet kom efter 74 minutters spil, da Calabria blev spillet fri i feltet af Kalinic, hvorefter han vippede bolden over Romas ellers stærke keeper Alisson, der måtte erkende, at han var blevet overlistet.

Roma er med nederlaget på femtepladsen, hvor de nu har ét point op til fjerdepladsen, som Inter sidder på.

I næste runde skal Milan møde Inter i en af Europas allerstørste lokalderbys, mens Roma skal stå overfor Serie A's førerhold fra Napoli.