• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Milan sættes i forbindelse med Joachim Andersen

Klubber som Inter, Tottenham og Manchester United har været nævnt sammen med Joachim Andersens navn, og nu melder Milan sig tilsyneladende også på banen.

Af Oliver Okstrøm

En af de danske spillere, som igen og igen dukker op i forbindelse med mulige transfers, er midterforsvareren Joachim Andersen. Selvom han kun lige er blevet udtaget til det danske A-landshold for første gang, så har flere klubber angiveligt lagt mærke til Sampdoria-spilleren.

Nogle af dem har italienske Inter og engelske Tottenham samt Manchester United, hvor førstnævnte længe har set ud til at være i spidsen i kampen om danskeren, men nu lader det til, at Milano-klubben får konkurrence fra naboklubben AC Milan.

Det skriver det italienske medie Calciomercato.

Her bliver der peget på, at Joachim Andersen vil være en oplagt forsvarsmakker til Alessio Romagnoli i Milan-defensiven. Derudover vil et køb af Andersen betyde, at AC Milan slår ærkerivalerne på transfermarkedet.

Samtidig vil en tilgang af Joachim Andersen betyde, at Milan får en mere solid bagkæde, som vil hjælpe dem i målet om at blive et storhold igen, skriver avisen. I forvejen er de godt på vej tilbage til at blive et Champions League-hold igen, da de er på tredjepladsen i den italienske liga.

I denne sæson har Joachim Andersen været en fast del af Sampdorias startopstillingen, hvor han kun har misset spilletid ganske få gange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus