• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Milan sendte Hellas Verona i Serie B

Med en stensikker 4-1-sejr sendte AC Milan Hellas Verona tilbage i Serie B efter blot én sæson i den bedste italienske række.

Af Victor Risager

Hellas Verona skulle bruge en sejr, da de gæstede AC Milan på San Siro, for at holde håbet om overlevelse i live, men det håb blev hurtigt forpurret.

Der stod nemlig AC Milan på alt fra kampens start, hvor især Hakan Calhanoglu kom frem til flere chancer. Det var derfor heller ikke overraskende, at det var tyrkeren, der bragte hjemmeholdet foran efter knap 10 minutter, da han sparkede bolden i nettet efter et flot opspil.

AC Milan fortsatte med at dominere kampen, og det udmøntede sig også i endnu en scoring 20 minutter senere. Her var det den unge Patrick Cutrone, der fik bolden i fødderne, inden han vendte og sparkede bolden i nettet på flot vis, og det så sort ud for Veronas overlevelseschancer.

Og det blev værre endnu. I anden halvlegs start bragte Ignazio Abate således hjemmeholdet yderligere i front, da han scorede til 3-0. Hellas Verona fik reduceret kort før tid, men comebackhåbet varede kort, da Fabio Borini scorede til 4-1 umiddelbart efter

Det blev imidlertid ved det, og med en stensikker 4-1-sejr til AC Milan ryger Hellas Verona altså tilbage i Serie B efter blot en sæson i Serie A.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

Det er op ad bakke for AaB, der skuffede i premieren mod Lyngby og har mange på skadeslisten. SønderjyskE står med go...

Mere Superliga

Fokus