• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Mistænksom Napoli-præsident: VAR er ikke lige for alle

Napolis præsident Aurelio De Laurentiis er ikke imponeret over den måde, som VAR bliver benyttet i Serie A.

Af Oliver Okstrøm

Søndag kan den italienske Serie A mere eller mindre blive afgjort, hvis det bliver til en sejr til Juventus, når de møder andenpladsen i rækken, Napoli. Hvis det skulle ske, så er Juventus foran med 16 point.

I Napoli sidder klubpræsident Aurelio De Laurentiis og ærgrer sig over den situation, som Napoli er kommet i - og han kommer ind på sidste sæson, hvor Napoli havde gode kort på hånden, men måtte de sidste runder se Juventus løbe med mesterskabet endnu engang.

Han tror dog på, at mesterskabet nok skal komme en dag, fortæller han i et interview med Corriere dello Sport, hvor han også åbner op for mistænksomhed mod Torino-klubben, som tidligere er blevet straffet for dommerhjælp.

- Før eller siden vinder vi mesterskabet. Det er stadig et åbent sår fra sidste sæson, og jeg tror, at det vil være sådan i et stykke tid. Mange folk har været mistænksomme i forhold til den måde, som ligaen bliver kørt på - ikke bare mig. Det er også et almindeligt problem i andre turneringer, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gøre en ting helt klar. VAR blev introduceret for at undgå dommerfejl, men hvis det ikke er lige for alle, så er det uundgåeligt, at folk vil tænke sit - og jeg havde min tvivl i sidste sæson, siger Napoli-præsidenten.

Derudover peger han på, at kampen mellem Napoli og Juventus er kampen over alle kampe i Serie A i de seneste ti år, og der er tale om to klubber, som har været i stand til at ryste fortidens nedture af sig. For Napoli har det været konkurs, mens det for Juventus er Calciopoli, forklarer De Laurentiis.

Opgøret spilles søndag klokken 20.30, og kampen kan ses direkte på TV

Superliga

Mere Superliga

Fokus