• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Napoli bekræfter Hamsiks skifte til Kina

En advokat fra Napoli har nu bekræftet, at den italienske klub har solgt Marek Hamsik til en kinesisk klub.

Af Morten Jørgensen

Gennem de seneste uger er der blevet forhandlet på livet løs mellem Dalian Yifang og Napoli, idet Marek Hamsik pludselig har udtrykt et ønske om at komme på kinesisk eventyr.

Handlen mellem de to klubber har været tæt på at blive færdiggjort noget tid, og nu er det så faldet på plads. Det kan Napolis advokat, Mattia Grassani, bekræfte.

- Hamsik blev Dalian-spiller klokken 20.30, sagde han til Radio Kiss Kiss onsdag.

Napoli modtager angiveligt en overgangssum på 149 millioner kroner for den slovakiske midtbanespiller, som efter sigende har underskrevet en treårig kontrakt med den kinesiske klub til en værdi af lige godt 200 millioner kroner.

31-årige Marek Hamsik har 2007 spillet for Napoli, og han er både klubbens mest scorende spiller nogensinde, og den spiller, der har optrådt flest gange for klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?