Napoli besejrer Milan efter fantastisk comeback

Indskiftede Dries Mertens blev matchvinder, da Napoli vendte 0-2 til 3-2 mod AC Milan.

Der var lagt op til et vaskeægte topopgør, da Napoli lørdag aften tog i mod AC Milan.

Hjemmeholdet startede bedst og var tæt på allerede efter minutter. Callejon fandt en fri Allan med et fladt indlæg, men hans forsøg voldte ingen problemer for Donnarumma i Milan-målet.

Napoli sad på spillet i starten, og gæsterne virkede usikre i bagkæden, men alligevel var det Milan, der tog føringen. Suso sendte bolden ind i feltet, og via Borinis hoved endte kuglen bagerst i feltet, hvor Bonaventura flugtede den smukt i kassen.

Scoringen virkede til at ryste Napoli, men hjemmeholdet fandt langsomt rytmen. Efter 38 minutter var Callejon tæt på 38 med et hurtigt aftræk, men forsøget strøg forbi mål.
I de sidste sekunder af første halvleg testede Milik så Donnarumma, men den unge keeper stod igen i vejen, og så gik holdene til pause med stillingen 0-1.

I starten af anden halvleg blev det endnu bedre for Milan. Suso modtog en høj bold i højre side af feltet og lagde den af til den fremadstormende højde back Calabria, der smukt placerede bolden langs jorden i det lange hjørne.

Men Napoli ville ikke lægge sig ned og svarede straks tilbage, da Zielinski reducerede med kølig, flad afslutning med venstrebenet. Pludselig kunne Napoli lugte blod, og minuttet efter var Insigne tæt på at udligne.

Midt i anden halvleg kom 2-2-scoringen så. Efter en halvskidt clearing stod Zielinski klar på kanten af feltet og flugtede bolden forbi Donnarumma, der ikke så alt for god ud. Polakkens anden scoringen på et kvarter.

Med ti minutter ingen fuldendte Carlo Ancelottis tropper det flotte comeback, da indskiftede Dries Mertens blev spillet helt fri foran mål og blot skulle styre bolden i det tomme mål til 3-2.

Higuain havde muligheden for at udligne få minutter før tid, men hans forsøg strøg lang over mål, og tættere kom Milan ikke. Napoli vandt 3-2.