Napoli og Juventus holder pres på Roma

Roma var ikke i aktion, og så halede rivalerne Juventus og Napoli ind på Serie A's tophold.

AS Roma har haft en fantastisk start på årets sæson i Serie A, hvor det er blevet til ni sejre i ni kamp, men onsdag halede rivalerne endelig lidt ind på topholdet. Roma var nemlig ikke i aktion onsdag aften, og da både Juventus og Napoli vandt, er Romas forspring kun på to point til de to hold, der dog har spillet en kamp mere end Roma.

Juventus vandt med 4-0 hjemme over Catania. Arturo Vidal gjorde det til 1-0. Andrea Pirlo stod for målet til 2-0, og i anden halvleg sikrede Carlos Tevez sejren med sit mål til 3-0. Leonardo Bonucci stod for scoringen til 4-0. Napoli var på en svær opgave ude mod Fiorentina, og her scorede Jose Maria Callejon til 1-0 efter 12 minutters spil. Giuseppe Rossi udlignede på et straffespark efter 28 minutters spil, inden Dries Mertens efter 36 minutters spil sikrede Napoli de tre point.

Milan har haft en dårlig start på sæsonen og igen onsdag aften måtte klubben nøjes med mindre end en sejr. Hjemme mod Lazio blev det kun til 1-1, efter brasilianske Kaka ellers havde sendt hjemmeholdet i front tidligt i anden halvleg. Michael Ciani udlignede for Lazio. Milan hænger fast i tabellens midte, som det ser ud i øjeblikket.

Frederik Sørensen og Bologna vandt en flot sejr ude over Cagliari med 3-0. Danskeren kom ikke på tavlen, men han spillede hele kampen i Bolognas forsvar.