Napoli satte Roma på plads

Napoli tog en vigtig sejr over Roma på 2-1 i topkampen i Serie A.

Mens Juventus er stukket af i toppen af Serie A igen i år, er det lidt tættere om de efterfølgende pladser. Derfor var det også en nøglekamp, da andenpladsen Roma tog imod nummer tre, Napoli.

I denne kamp viste Napoli-angriberen Dries Mertens i dén grad klassen. Midtvejs i første halvleg åbnede han scoringsballet, da han blev stukket fri og frækt lobbede den over en chanceløs Roma-målmand.

Kort efter anden halvlegs start satte Mertens trumf på, da han endnu en gang fandt vej til netmaskerne.

Kevin Strootman reducerede efterfølgende for Roma, men da der kun var ganske få minutter tilbage, lykkedes det ikke Roma at udligne.

Dermed vandt Napoli kampen 2-1, og med sejren har de babyblå hold nu kun to point op til Roma, mens Juventus er ni point foran Napoli.