• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Napoli smider point: Giver Juventus mulighed for 11 points forspring

Af Oliver Okstrøm

Napoli har i de seneste sæsoner været klar førsteudfordrer til Juventus i kampen om det italienske mesterskab. Det er dog hver gang endt med, at syditalienerne har måtte trække det korteste strå, når alt kom til alt.

I denne sæson lader det til, at strået allerede er blevet trukket for Napoli, der lørdag aften spillede 0-0 mod Fiorentina, der havde danske Christian Nørgaard på bænken hele kampen.

Når det ikke blev til mål i kampen, så skyldtes det i høj grad, at spillere som Insigne, Milik, Zielinski og Mertens havde deres vanskeligheder med at få bolden i netmaskerne, og så endte det hele med en nulløsning.

Napoli havde ellers muligheden for at komme tættere på Juventus, som spillede 3-3 mod Parma i den forrige runde, og det er i det hele taget et lidt haltende Juventus-hold, man har set i de seneste uger.

Afstanden er derfor nu på otte point mellem de to øverste klubber i den italienske Serie A, og Juventus har derfor muligheden for at komme foran med 11 point, når de møder Sassuolo søndag.

Næste opgør for Napolis vedkommende i den bedste italienske række er mod Torino på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus