Napoli snublede mod Fiorentina

Juventus kom tættere på endnu et italiensk mesterskab, da Napoli søndag aften tabte til Fiorentina.

Det er ekstremt tæt i toppen af Serie A, hvor Juventus og Napoli kæmper indædt om førstepladsen.

Lørdag var Juventus tæt på at snuble, men et dramatisk comeback i kampens døende minutter sikrede dem tre point med Inter, og dermed lagde de pres Napoli.

Men selv om Napoli i sidste spillerunde fik fornyet håb, da Kalidou Koulibaly sikrede en sejr over Juventus, tog det håb et gevaldigt slag, da de tabte 2-0 til Fiorentina søndag aften. Her var Koulibaly igen i hovedrollen, men denne gang var det knap så positivt.

Efter seks minutter blev han nemlig udvist efter at have nedlagt en Fiorentina-spiller. Det gjorde ikke ligefrem Napolis opgave lettere, og en halv time efter så det endnu sværere ud, da Giovanni Simeone bragte Fiorentina foran.

Herefter var det fortsat hjemmeholdet, der pressede på, og det udmøntede sig i starten af anden halvleg til endnu en scoring, da Simeone igen var på pletten og scorede til 2-0. Og inden dommeren fløjtede af, fik Simeone også sit hattrick, da han scorede til slutresultatet 3-0.

Resultatet betyder, at Napoli nu har fire point op til Juventus på førstepladsen med kun tre runder igen.