• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ronni Vester

Napoli-stjerne kan få comeback i morgen

Napoli-stjerne kan få comeback i morgen
Illustration

Marek Hamsik er tilbage i Napoli-truppen til kampen i morgen mod Verona.

Af Ronni Vester

Napoli kæmper hårdt for at hænge på i toppen af Serie A, hvor Juventus så småt er ved at skabe sig et solidt forspring ned til syditalienerne. Men nu er der gode nyheder for træner Rafael Benitez, eftersom holdets store stjerne Marek Hamsik endelig vender tilbage til grønsværen. 

Den slovakiske kreatør har siddet udenfor med en skade i foden siden midten af november, men til morgendagens svære udekamp mod sæsonens store overraskelse fra Verona, er Hamsik atter tilbage i Napoli-truppen.

Desværre for Benitez er målmand Pepe Reina ikke kommet sig over sin skade endnu, og derfor bliver der igen genvalg til brasilianske Rafael mellem stængerne. Napoli-fansene må også kigge langt efter holdets normale anfører Paolo Cannavaro, der ikke har fået særlig meget spilletid under Rafael Benitez, og som mere og mere ligner en færdig mand på Stadio San Paolo. 

Napoli ligger inden denne runde på en tredjeplads i Serie A - to point fra Roma og hele 10 point efter Juventus. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?