Napoli tog de tre point i Torino

Med blandt andet to mål af Lorenzo Insigne blev det til en 3-1-sejr til Napoli over Torino søndag middag.

Det er ikke kun i Danmark, at man har fundet på at spille omkring middagstid. Det har man også i den italienske Serie A, og her stod dagens tidligere kamp mellem Torino og Napoli, hvor sidstnævnte vandt med sikre 3-1.

Her blev det en kamp, hvor syditalienerne allerede var foran med 2-0 efter 20 minutter, da først Lorenzo Insigne efter små fem minutter havde gjort det til 1-0, mens Simone Verdi gjorde det til 2-0 efterfølgende.

I anden halvleg fik Torino en indsprøjtning håb, da Bellotti gjorde det til 2-1 få minutter efter pausen på et straffespark, men det håb varede kun i otte minutter. Der blev det til 3-1, da Insigne scorede sit andet mål i kampen.

Det lukkede mere eller mindre kampen, og mere kom der da hellere ikke af scoringer.

Napoli er dermed kommet tilbage på sporet igen i Serie A efter deres nederlag til Sampdoria på 0-3 i tredje spillerunde. Derfor er de nu på andenpladsen i rækken.

Næste opgave for Napoli i den hjemlige liga er mod Parma i midtugen.