• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Nørgaard om Serie A-skifte: Kom som et chok, at jeg ikke skulle starte inde

Foto: Getty Images

Christian Nørgaard fortæller om det fejlslagne skifte til Fiorentina, som han i sommer byttede ud med en tilværelse i Brentford, som han oprindeligt afslog.

Af Nicklas Grodt Degn

I sommeren 2018 skiftede Christian Nørgaard fra Brøndby IF til Fiorentina og hvad der ellers startede godt med masser af spilletid i testkampe, endte i en sæson med kun fire startpladser i Serie A.

Allerede i Serie A-debuten anede Nørgaard bekymringer, da han i stedet for at starte inde mod Chievo fik de sidste 36 minutter som indskifter.

Læs også:Tidligere Brøndby-stjerne afviste FCK: Det var provokerende

- Det kom lidt som et chok for mig, at jeg ikke skulle starte inde i den første Serie A-kamp efter de mange testkampe, vi vandt. Jeg fik alligevel 36 minutter i premieren, og vi fik de tre point, så jeg var egentlig ved godt mod, siger Nørgaard til BT.

Han fik dog ikke et eneste minut i de efterfølgende 13 kampe. Det endte med seks Serie A-optrædender, hvorefter Nørgaard denne sommer skiftede til Brentford, hvor den tidligere Brøndby-træner Thomas Frank er træner.

Læs også:Brentford overraskede: Thomas Frank storroser holdet med tre danskere i aktion

- I første omgang sagde jeg nej til Brentford flere gange, fordi jeg jo gerne ville prøve at kæmpe mig på holdet i Fiorentina, men efter flere ihærdige forsøg på at få mig kom jeg over og så det hele an, og det overbeviste mig, siger Nørgaard til BT.

Starten i den engelske Championship-klub har været noget bedre end det var tilfældet i Firenze, når det kommer til mængden af spilletid. Christian Nørgaard er fast mand i Brentford, hvor han er startet inde i de seneste 11 Championship-kampe.

Læs også:Imponeret Brentford-dansker: Der er meget kvalitet i Championship