• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mikkel Sloth

Officielt: AC Milan præsenterer Joachims Andersens tidligere træner

AC Milan har helt som forventet præsenteret Marco Giampaolo som klubbens nye træner fra den kommende sæson

Af Mikkel Sloth

Det har virket som et spørgsmål om tid, og onsdag aften blev det endelig officielt: Marco Giampaolo er navnet på AC Milans nye træner. Det afslører klubben på sin hjemmeside.

Han erstatter Gennaro Gattuso, der selv sagde op, efter det ikke lykkedes at kvalificere AC Milan til næste sæsons Champions League. Netop kvalifikation til Champions League er et af de største mål for klubbens nye træner.

Giampaolo er blevet udstyret med en kontrakt for de kommende tre år, og var senest træner for danske Joachim Andersen i Serie A-klubben Sampdoria, som han førte til en 9.-plads i sidste sæson.

51-årige Marco Giampaolo har en lang trænerkarriere i Italien bag sig, hvor han udover Sampdoria også har stået i spidsen for klubber som Cagliari, Siena, Catania, Brescia og Empoli.

Da de første rygter om Giampaolos nye job i Milano-klubben begyndte at svirre, opstod der samtidig rygter om at han ville tage Joachim Andersen med til klubben. Det kommende transfervindue skal nu vise, og den eftertragtede forsvarsspiller følger sin tidligere træner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus