• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicklas Grodt Degn

Officielt: Buffon er Juventus-spiller

Foto: Getty Images

Gianluigi Buffon har klaret sit lægetjek og kan igen kalde sig Juventus-spiller efter en enkelt sæson væk fra italienske mestre.

Af Nicklas Grodt Degn

En af de helt store italienske legender er tilbage i Italien efter et enkelt år i udlandet. Gianluigi Buffon har bestået sit lægetjek i Juventus og vender tilbage til de italienske mestre. Det bekræfter klubben.

- Jeg er glad for at være kommet hjem og at have muligheden for at omfavne jer og blive omfavnet af jer. Det er en af de smukkeste og gladeste dage i mit liv. I dag er jeg blevet bekræftet i, at livet er fantastisk og at det altid er værd at drømme, siger Buffon i en videohilsen på Juventus’ Twitter-profil.

Den 41-årige målmand har skrevet en et-årig kontrakt med den klub, han repræsenterede i 17 år frem til 2018, hvor han tog til Paris Saint-Germain.

Buffon har spillet 176 landskampe for Italien.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.