• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Officielt: Lasse Schöne er på plads i Genoa

Foto: Genoa

Efter et helt fodboldliv i Holland rykker Lasse Schöne nu sydpå, hvor han skal spille for Genoa fremover.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne har længe set ud til at være ny mand i Serie A-klubben Genoa, og nu er skiftet endeligt faldet på plads efter et gennemført lægetjek tidligere på ugen.

Det skriver den italienske klub på dens officielle hjemmeside.

Det menes, at skiftet kommer til at koste norditalienerne omkring 11 millioner kroner for den 33-årige midtbanespiller, som altså vinker farvel til en tid i hollandsk fodbold, hvor han har været stort set hele sin karriere. Den nye kontrakt menes at være på to år med option på et år mere.

Senest var det hos Ajax, hvor han i den seneste sæson var med til at løfte Ajax til at vinde både mesterskabet og pokalturneringen i hjemlandet, ligesom man nåede frem til semifinalen i Champions League og kun var få øjeblikke fra at komme i finalen.

Et af de store øjeblikke i den seneste sæson var, da han sparkede et frispark fra en spids vinkel i kassen mod Real Madrid i ottendedelsfinalen. Nu er det altså Genoa, som får fornøjelsen af de evner, ligesom danskeren er i stand til at spille forskellige roller på midten.

Foruden Ajax har Lasse Schöne også spillet for Heerenveen, De Graafschap og NEC Nijmegen. Derudover har midtbanespilleren repræsenteret Danmark 45 gange med tre mål til følge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus