2016-01-29 17:57

Det er hermed officielt, at Eder tager fra Sampdoria til Inter, efter der var mange rygter om, at han måske ville tage til Leicester.

For tre dage siden bragte vi her på sitet en historie om, at Eders agent var at finde i London for at forhandle med Leicester. Angiveligt skulle angriberen efterfølgende have stillet sig i tænkeboks med agenten for at finde ud af, hvor han ville spille henne. Inter eller Leicester? Det blev førstnævnte, der vandt ræset om at hente den tidligere Sampdoria-profil. 

Inter har nemlig offentliggjort på sin Twitter, at den 29-årige angriber er Inter-spiller indtil sommeren 2020. Selv siger han følgende til samme medie: 

- At blive Inter-spiller som 29-årig indikerer, at jeg har ofret mig rigtig meget, og det her er en enorm mulighed. Jeg takker hele klubben - præsident Thohir, træner Mancini og sportsdirektør Ausilio. I sommer var der interesse for mig, men jeg er glad for, at jeg ankommet nu. Jeg er stolt over, at jeg er kommet hertil.

- Jeg er glad for at være på så stort et hold som Inter. Min filosofi er, at jeg hellere vil bytte et mål for en god indsats. Jeg vil altid give alt - det er mit minimum for hver kamp. 

Eder blev også spurgt ind til derbyet, der venter lige om hjørnet. På søndag spiller Inter nemlig mod AC Milan på San Siro.

- Det vigtige er, at vi vinder derbyet - det er lidt ligegyldigt, hvem der scorer. Jeg har også spillet et derby for Sampdoria mod Geona, og det er vigtigt at vinde sådanne kampe. 

I 135 kampe blev det til 49 mål og 25 assists for Eder i brasilianerens tid i Inter.

SENESTE NYT...
OP | NED