• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Officielt: Zenit henter Juventus-ikon

Officielt: Zenit henter Juventus-ikon
Foto: Getty Images

Den italienske midtbanespiller Claudio Marchisio har skrevet under med den russiske klub Zenit St. Petersburg.

Af Oliver Okstrøm

Claudio Marchisio var i en årrække opfattet som den lille prins i Juventus, men den tid stoppede denne sommer, da den 32-årige midtbanespillers kontrakt blev ophævet efter gensidig enighed.

Nu har den blonde spiller fundet sig en ny klub, og her er der tale om Zenit St. Petersburg. Det melder den russiske klub på dens officielle hjemmeside.

Det så ikke ud til, at Zenit var uden konkurrence om at få fingrene i Marchisio. Flere italienske klubber samt Monaco, PSG, Nice og MLS-klubben Montreal Impact skulle også have bejlet til den nu tidligere Juventus-spiller.

Claudio Marchisio har spillet hele sin karriere i Juventus pånær et enkelt udlån til Empoli i 2007/08-sæsonen, hvilket betyder, at han har været med helt fra tiden i Serie B til de seneste syv mesterskaber i træk. Desuden er han også født i Torino.

For den russiske klubs vedkommende er det ikke første gang, at de har italiensk islæt på holdet. Tidligere har man også haft en spiller som Domenico Criscito på holdet, ligesom man både har haft Luciano Spalletti og Roberto Mancini som træner.

Marchisio har underskrevet en kontrakt på to år med Zenit.

Superliga

Mere Superliga

Fokus