Paqueta og Piatek stod bag AC Milan-sejr

Lucas Paqueta scorede sit første mål i Serie A, da AC Milan besejrede Cagliari søndag aften.

Lucas Paqueta skiftede i januar fra Flamengo til AC Milan, og i sin blot fjerde Serie A-kamp for den italienske formåede han at komme på måltavlen. Det gjorde han, da AC Milan søndag aften besejrede Cagliari med 3-0.

Før Paqueta fik sendt bolden i kassen, havde Cagliaris Luca Ceppitelli imidlertid sendt AC Milan på sejrskurs med et uheldigt selvmål efter 13 minutter. Cagliari-keeperen Alessio Cragno reddede et skud fra AC Milans Suso, men fik på uheldig vis sendt bolden ind i Ceppitelli, der dirigerede den i eget net.

Ni minutter senere var det til gengæld Paqueta, der var på pletten og scorede sit første AC Milan-mål. Det gjorde han med en flugter efter et indlæg fra Davide Calabria i nettet.

Efterfølgende havde AC Milans polske angriber, Krzysztof Piatek, et par chancer for at udbygge føringen i første halvleg, men det lykkedes ikke før pausen.

Det gjorde det til gengæld efter pausen. Efter noget tilfældigt nær Cagliari-feltet, hvor Cragno var på skovtur, endte bolden for fødderne Piatek, og den polske angriber kunne uden problemer sende bolden i nettet fra tæt på.

Det sluttede 3-0 til AC Milan, og sejren betyder, at de ligger på fjerdepladsen og har hentet 39 point efter 23 runder. De er fire point efter bysbørnene Inter, der ligger på tredjepladsen.