• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Peter Ankersen assisterede i nederlag mod Lazio

Foto: Getty Images

Lazio buldrer videre i Serie A og besejrede søndag danskerklubben Genoa.

Af Victor Risager

Både Lasse Schöne og Peter Ankersen startede inde for Genoa i søndagens opgør mod Lazio på hjemmebanen Stadio Luigi Ferraris. Det blev ikke til point for danskerklubben, der indkasserede et nederlag, selv om Ankersen leverede en assist.

Efter blot to minutters spil bragte Adam Marusic nemlig Lazio foran efter et kontraangreb, og i starten af anden halvleg fordoblede Ciro Immobile føringen med sit 27. sæsonmål i Serie A.

Peter Ankersen var dog med til at bringe lidt spænding ind i opgøret efter en times spil. Den danske wingback lagde bolden til rette holdkammeraten Francesco Cassata, der fra kanten af feltet bragede bolden op i det nærmeste hjørne.

Efter reducering jagtede Genoa udligningen, og så måtte Peter Ankersen forlade banen til fordel for offensivspilleren Iago Falque. Den udskiftning gav imidlertid ikke pote, og i det 71. minut scorede Lazios Danilo Cataldi et flot mål på direkte frispark. 

I overtiden fik Genoa reduceret igen, da Domenico Criscito scorede på straffespark, og det endte med en 3-2-sejr til Lazio.

Lazio holder fast i andenpladsen i Serie A. De har ét point op til Juventus på førstepladsen. Til gengæld roder Ankersen, Schöne og kompagni rundt i den anden ende af tabellen, hvor de nummer 18 og ligger til nedrykning.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.