• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Piatek sender Milan nærmere Champions League

Det polske nyindkøb Krzysztof Piatek sørgede for de tre point, da Milan slog Chievo lørdag aften.

Af Oliver Okstrøm

AC Milan har i flere sæsoner været udenfor det helt fine selskab i europæisk fodbold, men nu ser det ud til, at man kan regne med, at Milano-klubben er tilbage i Champions League igen i næste sæson.

Lørdag aften tog de endnu et skridt i jagten på en slutplacering i top 4, da de slog ligaens bundhold, Chievo på udebane. Det var dog ikke uden problemer, at milaneserne vandt med 2-1. 

Milan kom dog foran i kampen med 1-0 efter lidt mere end en halv times spil, da Biglia klaskede et direkte frispark lige op i målhjørnet til stor jubel for de medrejsende fans, der var taget til Verona.

Chievo lykkedes dog at komme tilbage i kampen lige inden pausen, da Hetemaj overlistede Gianluigi Donnarumma i Milan-målet, da Chievo-spilleren headede bolden i kassen, hvor bolden gik over stregen helt ude ved den ene stolpe.

I vinterens transfervindue hentede Milan den målfarlige polak Krzysztof Piatek, og han sørgede for at score sit syvende Serie A-mål i de otte ligakampe, han har spillet siden skiftet. Det kom efter 57 minutter, da han fik sat en lang tå på en løs bold omkring det lille felt, og så var Milan på sejrskurs igen.

De tre friske point betyder, at Milan er på tredjepladsen i Serie A med syv point ned til Roma på femtepladsen, der spiller mod Empoli på mandag. Dog er der 24 point op til Juventus på førstepladsen.

Næste opgave for AC Milan er mod lokalrivalerne fra Inter, som er på fjerdepladsen. Dermed kan meget blive sat på plads dér.

Superliga

Mere Superliga

Fokus